Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nog meer bewijs voor Android N zonder app-lade’

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2016, 10:03 CategorieAndroid

Het gerucht dat Android N zonder app-lade wordt geleverd, bestaat nog niet zo lang. Toch is er mogelijk wederom bewijs opgedoken voor de mogelijkheid. Google Maps plaatste namelijk een video met daarin een Nexus 6P met Android – zonder app-lade.

Geen app-lade voor Android N?

Het nieuws over Android N begint nu toch wel te lopen. Vorige week kregen we al een eerste blik op de nieuwste versie van het besturingssysteem en ook deze week wordt niet overgeslagen. Zo hebben we mogelijk meer bewijs voor het gerucht dat N(ougat?) wordt geleverd zonder app-lade. Een video die is geplaatst door het officiële Twitter-account van Google Maps laat namelijk een Nexus 6P met Android zien, waar de knop voor de app-lade afwezig is. Check daarvoor de bovenstaande screenshot of de onderstaande video.

Er zijn inmiddels al heel wat kolen op het geruchtenvuur gegooid. Verschillende fabrikant, waaronder Samsung, hebben nieuwe toestellen met Android uitgebracht waar de app-lade uitgehaald is (net zoals bijvoorbeeld Huawei al een tijdje doet). Nu Google zelf een video heeft geplaatst waarin de app-lade afwezig is, zal het gerucht alleen maar aangesterkt worden. Desondanks ogen de iconen op de homescreen in de video een beetje raar. Ook heet de officiële Google-app ineens Search, in plaats van Google. Zal het om een foutje gaan?

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.