Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nu verkrijgbaar: episode 2 van The Walking Dead: Michonne

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2016, 20:10 CategorieAndroid

Telltale Games heeft bekendgemaakt dat het vanaf nu mogelijk is de tweede aflevering van The Walking Dead: Michonne te downloaden voor Android en iOS. Mocht je een season pass hebben aangeschaft, dan kun je de tweede episode direct binnenhalen.

Nu te downloaden: episode 2 van The Walking Dead: Michonne

Ontwikkelaar Telltale Games heeft laten weten dat het vanaf nu mogelijk is de tweede aflevering van The Walking Dead: Michonne te downloaden. Dit is driedelige miniserie rondom één van de meest populaire personages uit de comic en de serie. In Episode 2: Give No Shelter zien we hoe het hoofdpersonage wederom in de problemen terechtkomt, ditmaal op een plek die Monroe heet. Aan jou de taak om haar heelhuids uit de benauwde situaties te halen. Vaak doe je dat met je woorden – want rust is belangrijk in chaos.

Je kunt de episode downloaden vanuit episode één. De drie afleveringen zijn los te koop, maar je hebt ook de mogelijk om een season pass aan te schaffen. Doe je dat nu, dan krijg je twintig procent korting op het pakket. Het eerste deel van The Walking Dead: Michonne verscheen in februari, terwijl het derde deel in april moet verschijnen. Voordat je gaat kopen, check even de pagina van de game binnen Google Play en de App Store, omdat het spel systeemeisen heeft. Ze zijn niet heel hoog – maar als ze toch te hoog zijn, is het zonde van je geld.

  • The Walking Dead: Michonne
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.