Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 3 wordt niet op 7 april aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op28 maart 2016, 9:20 CategorieAndroid

OnePlus heeft van zich laten horen: de nieuwe OnePlus 3 zal niet op 7 april tijdens een evenement in Beijing worden aangekondigd. We zullen dus nog iets langer moeten wachten op de officiële aankondiging van de nieuwste flagship killer van het bedrijf.

Geen OnePlus 3 op 7 april 2016

Vorige week dook ineens een specsheet op van de onaangekondigde OnePlus 3, met de melding dat de kans zeer aannemelijk is dat het toestel op 7 april zou worden aangekondigd tijdens een presentatie in Beijing. Het Chinese bedrijf heeft inmiddels gereageerd op dit gerucht en heeft aangegeven dat er niets van klopt. De aankomende presentatie staat namelijk helemaal in het teken van China en de plannen die de fabrikant voor dat land heeft. Zit je dus op de volgende flagship killer van de producent te wachten, dan heb je helaas pech.

Hieronder zetten we nogmaals de mogelijk gelekte specs van de OnePlus 3.

  • Modelnummer: OnePlus A3000
  • Besturingssysteem: Android 6.0.1 (Oxygen OS)
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 820
  • Gpu: Adreno 530
  • Schermresolutie: 1080 bij 1920 pixels
  • Camera’s: acht en zestien megapixel
  • Werkgeheugen: 4GB
  • Opslaggeheugen: 32GB

Nu weten we in elk geval zeker dat we geen bevestiging zullen krijgen van de bovenstaande specificaties op 7 april. Dat is jammer, want we hadden graag meer over het toestel willen weten, omdat de vorige OnePlus, de OnePlus 2, hoe mooi het product ook moge zijn, beter had gekund. Hoe groot wordt het scherm? Hoe krachtig wordt de accu? Kloppen deze specs wel? Wij willen het zo snel mogelijk weten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.