Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook Minecraft: Story Mode krijgt nieuwe aflevering: episode 5

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2016, 20:19 CategorieAndroid

Telltale Games heeft aangegeven dat het spel Minecraft: Story Mode Episode 5 vanaf nu is uitgebracht voor spelcomputers en smart devices. De vijfde aflevering in de inmiddels achtdelige gameserie moet aflevering vier aan aflevering zes gaan koppelen.

Download nu Minecraft: Story Mode Episode 5 – Order Up!

Telltale Games, bekend van avonturenspellen zoals Game of Thrones, The Walking Dead en Back to the Future, heeft aangegeven dat de vijfde aflevering van Minecraft: Story Mode vanaf vandaag in de app stores is verschenen. De naam van de nieuwste aflevering van dit avonturenspel, waarin je meer dan ooit dan richting van het avontuur bepaalt, heet Order Up! en moet ervoor zorgen dat de gebeurtenissen uit aflevering één, twee, drie en vier op een logische manier gekoppeld worden aan afleveringen zes, zeven en acht.

We zullen niet meer dan dat over het verhaal vertellen, aangezien spellen van Telltale Games zwaar leunen op het verhaal. Daardoor is het vaak het leukst om zo min mogelijk te weten over dit soort spellen, zodat de plotwendingen en dergelijke nog als een verrassing aanvoelen. Daar moet wel bij gezegd worden dat Minecraft: Story Mode als één van de mindere avonturenreeksen wordt beschouwd, ondanks het feit dat er onlangs dus nog eens drie episodes extra zijn aangekondigd voor deze (wellicht ondergewaardeerde) gameserie.

  • Minecraft: Story Mode
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.