Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Opera Mini krijgt sd-kaartondersteuning en meer opties

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2016, 15:52 CategorieAndroid

Opera heeft bekendgemaakt dat de browser Opera Mini voor Android deze week een grote update heeft gekregen, die sd-kaartondersteuning toevoegt. Gelukkig is er nog veel meer dan dat bijgekomen, zoals de optie video boost.

Opera Mini: video boost, sd-kaartondersteuning en meer dankzij update

Opera Mini voor Android heeft deze week een flinke update gekregen. Eén van de aspecten die de browser nu erbij gekregen heeft, is de video booster. Deze comprimeert zo’n zestig procent van de data van de video, wat ervoor zorgt dat video’s sneller laden én minder data gebruiken. Je vindt deze feature in de instellingen van de app, wanneer je High Data Savings hebt ingeschakeld. Daarnaast is het mogelijk om bestanden te uploaden van en te downloaden naar een sd-kaart, wanneer de smartphone of tablet een sd-kaartsleuf heeft natuurlijk.

Bovendien heeft Opera Mini nog een kleine, handige feature gekregen. Zo kun je nu sneller door lange pagina’s scrollen, dankzij het handvat dat rechts in beeld verschijnt. Ook ondersteunt Mini nu de mogelijkheid de kleur van de interface aan te passen, zoals dat mogelijk is in Chrome. Er wordt nog gezegd dat het niet helemaal top werkt, maar wellicht verandert dat snel in een volgende update. Je kunt de nieuwste versie van de Opera Mini-browser nu downloaden uit Google Play, via de onderstaande link, of via de website APK Mirror.

  • Opera Mini
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.