Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Panasonic introduceert nieuwe versie van de Toughpad FZ-M1

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2016, 15:18 CategorieWindows

De Panasonic Toughpad FZ-M1 MK2 kan worden gecombineerd met de iCMP chip en pin-betalingsmodule van Ingenico om mobiel betalen mogelijk te maken. De tablet beschikt over een 3D Intel RealSense-cameratoepassing voor de retail en de logistieke sector.

Toughpad FZ-M1 aangekondigd door Panasonic

Panasonic onthult vandaag op de Retail Business Technology Expo in Londen de nieuwste versie van de Toughpad FZ-M1-tablet met een 3D Intel RealSense-cameratoepassing voor de retail en de logistieke sector. Daarnaast demonstreert de fabrikant de iCMP van Ingenico, een van de kleinste en lichtste mobiele betaalapparaten met chip & pin. RealSense-camera heeft drie lenzen (conventioneel, infrarood en infrarode laserprojector) waarmee een 3D-model gemaakt kan worden van een gescand voorwerp.

Met de speciale camera kunnen klanten met behulp van toepassingen voor mapping, design en simulatie zien hoe een voorwerp in hun eigen huis staat. Op het gebied van logistiek en opslag in de retail kan de camera worden gebruikt voor het exact bepalen van de afmetingen van verpakkingen om de beschikbare ruimte en capaciteit in magazijnen in te kunnen schatten. De nieuwe Toughpad FZ-M1 zal straks in verschillende versies verkrijgbaar zijn, die allemaal zo hun eigen specificaties hebben. Hieronder zetten we dat op een rijtje.

De Toughpad FZ-M1 mk2-tablet is uitgerust met de meest recente Intel Core m5-6Y57 vPro-processor (4 MB cache, 1,1 GHz tot 2,8 GHz), die weinig energie verbruikt. De FZ-M1 mk2 is voorzien van Windows 10 Pro en heeft verbeterde communicatiemogelijkheden met Intel Dual Band Wireless-AC 8260 WLAN en V4.1 class 1 Bluetooth en een acht megapixel-camera met F-factor 2.0. De Value-versie van de tablet beschikt over een Intel Atom x5-Z8550-processor (2 MB cache, 1,44 GHz tot 2,40 GHz) en is voorzien van Windows 10 Pro.

Dat is dus gelijk aan de standaard variant. Maar deze versie heeft ook de vernieuwde Intel Dual Band Wireless-AC 8260 WLAN-technologie met Bluetooth en een betere camera. De robuuste zeven inch-tablet heeft verder een licht en slank design, optionele hot-swappable batterijen, een aantal configuratiepoorten en een geïntegreerde zakelijke uitbreidingsmodule. Daarnaast hij verkrijgbaar met een optionele gladde zwarte behuizing.

Prijs en beschikbaarheid

De Panasonic Toughpad FZ-M1 MK2-tablet is binnenkort verkrijgbaar voor de prijs van 1.644 euro, exclusief btw. De Panasonic Toughpad FZ-M1 mk2 Value-tablet is tevens binnenkort verkrijgbaar voor de prijs van 997 euro exclusief btw.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.