Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ProtonMail brengt applicaties voor Android en iOS uit

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2016, 10:02 CategorieAndroid

ProtonMail heeft bekendgemaakt dat het zijn bètastatus achter zich laat, is geopend voor het publiek en dat er een Android- en iOS-app verkrijgbaar is. Deze maildienst staat bekend om het feit dat het zijn berichten van gebruiker tot gebruiker versleutelt.

Download nu ProtonMail voor Android en iOS

ProtonMail, een Zwitserse provider van een versleutelde maildienst, heeft bekendgemaakt dat het de bètastatus achter zich laat en vanaf nu geopend is voor iedereen die zich wil aanmelden. Daarnaast heeft het bedrijf ook laten weten dat gebruikers een gratis app voor Android en iOS kunnen downloaden. Nu privacy en versleuteling twee grote, wereldwijde gespreksonderwerpen zijn geworden, had de dienst niet op een beter moment gelanceerd kunnen worden – mensen zijn tegenwoordig op zoek naar diensten die berichten versleutelen.

De maildienst versleutelt dus alle berichten die van de ene naar de andere gebruiker worden verstuurd. Dat betekent dat een derde partij die e-mail niet kan onderscheppen en ook niet kan lezen. Ook de overheid en zelfs ProtonMail zelf zijn niet in staat om te lezen wat mensen naar elkaar versturen via de dienst. Iedereen die dus op zoek is naar een gratis te gebruiken e-maildienst die berichten versleutelt en dus anderen niet de kans geeft om mee te kijken, doet er goed aan de ProtonMail-applicaties voor Android en iOS eens uit te proberen.

  • ProtonMail
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.