Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 6 verschijnt in juli met Android N’

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2016, 9:25 CategorieAndroid

Er zijn geruchten opgedoken over de onaangekondigde Samsung Galaxy Note 6, die mogelijk al in juli zal verschijnen met Android N aan boord. Dat melden althans bronnen die bekend zijn met de planning van Samsung.

Komt de Samsung Galaxy Note 6 naar Europa?

Sinds augustus 2015 is de Samsung Galaxy Note 5 te bestellen in de Verenigde Staten en enkele andere landen, maar officieel niet in Europa. Of het apparaat nu naar Nederland komt of niet, is niet bekend. Desondanks draait de geruchtenmolen alweer op volle toeren voor diens opvolger: de Samsung Galaxy Note 6. Deze zou namelijk al in juli op de markt uitkomen (of dat wereldwijd is, is niet bekend), samen met de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem, Android N. Dat is al over iets minder dan vier maanden.

Dat melden althans bronnen die bekend zouden zijn met de plannen van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Intern wordt er naar het apparaat verwezen als Grace. Mocht het inderdaad kloppen dat de Samsung Galaxy Note 6 in juli zal worden gelanceerd, dan betekent dit dat Google Android N tegen die tijd al klaar moet hebben. En die kans is klein, omdat Google vaak de nieuwste versie van Android later in het jaar vrijgeeft. Helaas hebben de bronnen geen informatie kunnen geven met betrekking tot de specs van de Galaxy Note 6.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.