Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S7 Edge wordt gemarteld in video’s

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2016, 14:44 CategorieAndroid

Er zijn drie video’s online verschenen waarin de Samsung Galaxy S7 Edge flink wordt gemarteld. Welke test overleeft het toestel en welke niet? Ook wordt er in één test een vergelijking gemaakt met de iPhone 6S Plus. Welke van de twee overleeft de val?

Samsung Galaxy S7 Edge: welke test overleeft ‘ie?

Als het aan de YouTube-gemeenschap ligt, dan is het eerste dat je doet met je gloednieuwe smartphone hem proberen kapot te maken (natuurlijk). Dat is ook wat verschillende YouTubers hebben gedaan in de onderstaande drie video’s. Zo zien we dat kanaal JerryRigEverything de phablet meerdere beproevingen laat doorlopen (scratch, burn en bend test), terwijl kanaal EverythingApplePro de Galaxy 7 Edge het laat opnemen tegen de iPhone 6S Plus in een serie tests die te maken hebben met de waterdichtheid en duurzaamheid.

Mocht je geen tijd hebben om alle video’s te checken die we hieronder hebben geplaatst, geen nood: de Samsung Galaxy S7 Edge komt er in veel gevallen bekaaid van af, maar geeft zich niet zomaar zonder gevecht gewonnen. En hoewel het scherm het wel misschien heeft overleeft in de drop test, was het de achterkant die aan diggelen lag – terwijl de iPhone slechts een paar schrammen oploopt. Natuurlijk komen deze situaties niet letterlijk voor in de echte wereld, maar je krijgt zo wel een idee van hoe duurzaam de S7 Edge uiteindelijk is.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.