Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S7 overleeft wasbeurt in wasmachine

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2016, 9:36 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy S7 Edge overleeft het wel wanneer je hem een keer per ongeluk mee wast in de wasmachine – maar probeer de test thuis niet zelf. Daarvoor hebben we mensen op het internet, om dat soort dingen voor ons te doen.

Video: Samsung Galaxy S7 overleeft LG-wasmachine

Zowel de Samsung Galaxy S7 als de Galaxy S7 edge hebben een IP68-certificering. Dat betekent dat de toestellen tegen stof en water kunnen (water tot anderhalve meter en maximaal dertig minuten). Maar in de praktijk valt het altijd wel mee en zullen die toestellen wel degelijk tegen een groter stootje kunnen. Dat blijkt ook uit de onderstaande video, waarin een man zijn Galaxy S7 in een wasmachine stopt om te checken of z’n toestel het overleeft. Doe dit soort dingen nooit zelf – daarvoor heb je de mensen op het internet.

Zoals je in de bovenstaande video kunt zien, heeft de Samsung Galaxy S7 de test helemaal doorstaan. Het toestel was wel voorzien van een extra omhulsel die wellicht wat geholpen heeft en ook het feit dat het apparaat tussen wat kleding lag moet geholpen hebben. Maar dat neemt niet weg dat de smartphone 45 minuten lang onder water gedompeld is en de microfoon, het scherm, de camera en de rest nog steeds naar behoren werken. Weten we dat ook weer: wassen we de Galaxy S7 (edge) per ongeluk mee, dan is er geen nood aan de man.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.