Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab A (2016) al te zien op Samsung-website

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2016, 17:19 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Tab A (2016) staat al op de Duitse website van Samsung, waar het apparaat omschreven wordt als de tablet voor die Jackentasche. De Galaxy Tab A wordt ook omschreven als een ‘speeltuin voor kinderen dankzij de Kindermodus.

Samsung Galaxy Tab A: Das Tablet für die Jackentasche

Hoewel Samsung de Galaxy Tab A officieel nog moet aankondigen, is er al verrassend veel informatie over het apparaat naar buiten gekomen. De grote vraag is nog hoe het apparaat nou uiteindelijk gaat heten. Eerder verscheen het gerucht dat de tablet de naam Galaxy Tab A in Europa zou krijgen en Galaxy Tab E in de Verenigde Staten. Nu de tablet op de Duitse site van Samsung verschenen is, weten we in elk geval dat de tablet dáár Tab A (2016) zal gaan heten – waarschijnlijk wordt dit ook de naam van het apparaat in Nederland.

Over de Samsung Galaxy Tab A 7.0 wordt gezegd dat het een scherm krijgt van zeven inch. Onder de motorkap zit mogelijk een 1,3GHz quadcore-processor, samen met 1,5GB aan werkgeheugen. Daarnaast zou de tablet 8GB aan intern geheugen, een vijf en twee megapixel-camera, microSD-kaartsleuf en een accu van 4000mAh gaan krijgen. Qua besturingssysteem is het nog even gokken: voorlopig lijkt het erop dat we Android 5.1 gaan krijgen, in plaats van Android 6.0.1. De prijs zou neerkomen op 169 euro, volgens de geruchten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 9.7
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.