Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab A (2016) nu ook op Nederlandse website

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2016, 11:56 CategorieAndroid

Nadat gisteren de nieuwe Samsung Galaxy Tab A (2016) al op de Duitse verkoopsite van Samsung verscheen, is nu ook op de Nederlandse Samsung-site enige informatie over deze nieuwe 7-inch tablet te vinden.

Nederland

Die is echter lang niet zo uitgebreid als de informatie op de Duitse site, waar een complete beschrijving met plaatjes staat. De Nederlandse Samsung-site houdt het op een simpele afbeelding op de ondersteuningspagina, dus voor mensen die een driver of een accessoire zoeken voor de tablet.

Duitsland

De tablet is nog niet te koop, maar erg lang kan het dus niet meer duren. Volgens geruchten in Duitsland wordt de 7-inch tablet daar aangeboden voor 169 euro. Het is onbekend of Samsung diezelfde prijs hanteert in Nederland. Soms zit er wel eens een tientje of meer verschil tussen, meestal afhankelijk van de doorberekening van btw.

7-inch scherm

De Samsung Galaxy Tab A (2016) krijgt een scherm van 7 inch. De budgettablet loopt op Android 5.1, heeft een 5-megapixelcamera met beeldstabilisatie, en de tablet kan in een kindermodus worden gezet, waarbij spelletjes voor kleuters zichtbaar worden en meer niet. De wifi-tablet slikt micro sd-kaarten tot 200GB en de processor wordt ondersteund door 1,5GB ram. De batterij bevat 4000 mAh aan stroomopslagcapaciteit.

Veiligheid

Dat is alle officiële informatie van de Duitse site. Op de Nederlandse site kan alleen nog maar een veiligheidshandboekje worden gedownload met in veel talen voor de hand liggende waarschuwingen als: doe de tablet niet onder water, maak hem niet open terwijl hij aan de stroom hangt, en plak geen stickers op het scherm.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Android Lollipop (5.0)

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.