Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Scanner Pro op iOS kan voortaan ook teksten herkennen

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2016, 9:39 CategorieApplicaties

Scanner Pro voor iOS heeft deze week een handige update gehad, die het mogelijk maakt teksten in te scannen en later te bewerken. Daarnaast zal de kwaliteit van zo’n ingescand document ook beter zijn dan voorheen en kun je sneller andere handelingen ondernemen.

Download nu de update voor Scanner Pro

De applicatie Scanner Pro voor iOS heeft deze week een update gekregen die het versienummer van de app verhoogt naar nummer zeven. Deze versie brengt een aantal handige veranderingen met zich mee, waaronder de mogelijkheid documenten in te scannen en later te bewerken, dankzij tekstherkenning. Je maakt een foto van een document en laat de app het bestand converteren, zodat je daarna de teksten kunt wijzigen. Daarnaast ben je in staat teksten te selecteren en te kopiëren, alsof je het bestand zelf hebt aangemaakt.

Dat is niet het enige dat de applicatie met zich meebrengt. De algemene kwaliteit van de gescande documenten zijn ook verbeterd. Zo zal de app er nu alles aan doen om vervorming tegen te gaan, zodat de bestanden zo helder als mogelijk zijn. Daarnaast worden afbeeldingen beter verwerkt en komen de kleuren van een document ook beter tot hun recht. Ook hebben de makers ervoor gezorgd dat je nu sneller andere handelingen vanuit Scanner Pro kunt doen, zoals het versturen van e-mailberichten, uploaden naar Dropbox op het simpelweg opslaan.

  • Scanner Pro 7
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.