Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Slack krijgt binnenkort voice- en videochat

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2016, 10:02 CategorieAndroid

Slack heeft aangegeven dat het bedrijf werkt aan voice- en videochat voor alle applicaties. Eerst is echter de desktopapplicatie aan de beurt. Als de functies in die versie goed werken, dan zal het bedrijf achter de communictieapp kijken naar andere apparaten en apps.

Meer communicatieopties voor Slack onderweg

Slack, een communicatieapp voor bedrijven, teams en collega’s, gaat in 2016 Google Hangouts en Skype achterna door het introduceren van voice- en videochats. Het testen van deze opties zal “heel snel” van start gaan. Dat maakt het bedrijf achter de applicatie bekend tijdens een conferentie dat het zelf georganiseerd heeft. Tijdens die conferentie kwam ook naar buiten dat de app nu 2,3 miljoen dagelijkse gebruikers heeft – in december lag dat aantal op twee miljoen. Het bedrijf wil al die mensen straks meer opties geven tijdens het overleggen.

Eerst zal voicechat geïntroduceerd worden voor desktop op Windows 10 (die dus ook te gebruiken zal zijn op mening Windows 10-tablet) en pas later voor andere apparaten en apps; pas wanneer alles goed werkt, kijkt Slack verder. Videochats laten nog even op zich wachten, omdat het bedrijf eerst voicechat van de grond wil laten komen. Het is nu al mogelijk om te bellen via de apps, met de Skype-integratie, maar dat is geen eigen product van de Slack-app. Wanneer de nieuwe features beschikbaar komen, is nog niet bekendgemaakt.

  • Slack
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.