Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony brengt Sony Xperia Companion uit voor pc

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2016, 10:40 CategorieSoftware

Sony heeft een Windows-programma uitgebracht waarmee je Sony Xperia-apparaat kunt beheren, genaamd Sony Xperia Companion. Het programma kost je niets en werkt met alle moderne Sony Xperia-modellen van ongeveer twee jaar geleden, tot de nieuwere varianten.

Download Sony Xperia Companion voor pc

Sony heeft onlangs een nieuw pc-programma uitgebracht voor moderne Sony Xperia-modellen. Met dit programma kun je allerlei aspecten van je Sony-smartphone of -tablet beheren wanneer je die via een usb-kabel aan de pc koppelt. Dit programma heet Sony Xperia Companion en stelt gebruikers in staat bestanden te bekijken, te kopiëren en te verwijderen op het apparaat en te checken of er nieuwe software-update voor het toestel in kwestie beschikbaar is. Alle modellen vanaf de Sony Xperia Z3 worden ondersteund.

Ook ben je in staat de software op je Android opnieuw te installeren wanneer dat nodig is, dankzij de Software Repair-functie. Mocht je al wat langer met een Sony smart device gebruikmaken, dan weet je dat er altijd al een pc-programma was. Dit is slechts een opgefriste versie daarvan – helaas hebben we geen nieuwe functionaliteiten kunnen vinden. Je kunt de software downloaden door naar de website van Sony te gaan (klik daarvoor hier), daar je toestel te kiezen en door te scrollen tot de sectie waarin je je computer kunt verbinden.

Je hebt wel tenminste Windows 7, 2GB aan werkgeheugen en 5GB aan schijfruimte nodig.

  • Delen:
Sony Xperia Z5 Premium
Android Lollipop (5.1)
Sony Xperia Z4 Tablet
Android Lollipop (5.0)
Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.