Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Specs van OnePlus 3 gelekt, aankondiging is 7 april’

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2016, 10:39 CategorieAndroid

Mogelijk zijn de eerste specs van de OnePlus 3 al opgedoken. Naar verluidt zal dit nieuwe toestel op 7 april worden aangekondigd tijdens een presentatie. Die presentatie zou plaatsvinden tijdens een evenement in Beijing.

Zijn dit de specs van de OnePlus 3?

Vorig jaar was het een big deal: de aankondiging van de OnePlus 2 vond in virtual reality plaats. Dit jaar wordt er een minder groot spektakel verwachten tijdens een evenement dat mogelijk op 7 april zal plaatsvinden in Beijing. Op die datum zal OnePlus namelijk, volgens de geruchtenmolen, voor het eerste de OnePlus 3 tentoonstellen. Twee weken voor die aankondiging, duiken er al wel specs op die mogelijk van deze aankomende smartphone kunnen zijn, die we hieronder overzichtelijk op een rijtje hebben gezet.

  • Modelnummer: OnePlus A3000
  • Besturingssysteem: Android 6.0.1 (Oxygen OS)
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 820
  • Gpu: Adreno 530
  • Schermresolutie: 1080 bij 1920 pixels
  • Camera’s: acht en zestien megapixel
  • Werkgeheugen: 4GB
  • Opslaggeheugen: 32GB

Er zijn nog een aantal dingen onduidelijk over de OnePlus 3. Zo weten we nog niet hoe groot het scherm zal zijn, of we een Amoled display gaan krijgen en hoe krachtig de accu wordt, bijvoorbeeld. Hoewel de OnePlus 2 zeker geen slecht toestel is, is het ook niet de flagship killer zoals het bedrijf hem in de markt had gezet – laten we hopen dat het dit jaar anders wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.