Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SwiftKey Stats nu beschikbaar in reguliere Android-app

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2016, 10:34 CategorieAndroid

SwiftKey heeft een update uitgebracht voor de Android-versie van het toetsenbord, die SwiftKey Stats toevoegt. Voorheen was dit nog een bètafunctie. Stats kan aan de gebruiker laten zien welke onderwerpen vaak voorbij komen en meer.

SwiftKey Stats nu beschikbaar in Android-app

In januari bracht SwiftKey een update uit voor de bèta-applicatie van het toetsenbord en presenteerde daarmee SwiftKey Stats aan de gebruiker. Deze feature houdt bepaalde data bij de van de gebruiker, die je later kunt inzien. Zo kun je bijvoorbeeld achterhalen welke onderwerpen je vaak voorbij laat komen in gesprekken. Ook kun je checken welke emoji je vaak gebruikt en hoe vaak dat gebeurt in vergelijking met andere SwiftKey-gebruikers. Daarnaast trackt Stats hoeveel verschillende woorden je in totaal gebruikt.

De update voor de reguliere Android-applicatie brengt SwiftKey Stats met zich mee, waardoor alle gebruikers nu toegang hebben tot deze feature. Alle data die wordt gegenereerd door SwiftKey, wordt gepresenteerd in een kleurrijk overzicht die je ook weer kunt delen met de mensen om je heen. Mocht je dit een toffe feature lijken, dan kun je de Android-applicatie via de onderstaande link downloaden naar je Android-apparaat. Op dit moment is het nog niet duidelijk of SwiftKey dezelfde functie ook naar iOS wil gaan brengen.

  • SwiftKey Keyboard
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.