Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telltale Games praat over toekomstige spellen

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2016, 10:03 CategorieAndroid

De bestuursvoorzitter van Telltale Games, Kevin Bruner, heeft in een interview gesproken over toekomstige spellen en projecten van de ontwikkelaar. Zo komen onder andere de nieuwe Batman- en Marvel-spellen voorbij en vertelt Bruner graag te willen werken aan een Star Wars-titel.

Telltale Games: Batman, Marvel en… Star Wars?

Het is geen geheim dat menig gamer fan is van de verhalen van Telltale Games. Of dat nou op de spelcomputers achter de televisie of het kleinere schermpje van je smartphone (of alles er tussenin is), dat maakt niet uit: de ervaring zijn overal hetzelfde. Bestuursvoorzitter Kevin Bruner heeft onlangs in een interview gesproken over de toekomst van het bedrijf en de spellen waar het aan werk en nog wil werken. Zo wordt er gesproken over de Batman-titel, die alles moet worden wat huidige Batman-spellen niet kunnen aanbieden.

Deze Batman-game draait om Batman, zijn persoonlijkheid en de vele subplots, in plaats van het vechten, zoals we in de laatste console-titels hebben gezien. Het personage an sich biedt een hoop mogelijkheden aan voor Telltale, met keuze die tot grote consequenties kunnen leiden. Ondertussen werkt de studio nog aan Minecraft: Story Mode en The Walking Dead: Michonne, evenals Game of Thrones Season 2 en The Walking Dead Season 3. Daarnaast zou Telltale Games graag willen werken aan een Star Wars-, James Bond- of The Shining-game.

Op 18 maart horen we mogelijk meer over de Batman-titel, tijdens een SXSW-presentatie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.