Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telltale’s Batman verschijnt deze zomer al

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2016, 10:43 CategorieAndroid

Telltale Games heeft dit weekend eindelijk meer informatie vrijgegeven over de aankomende game van Batman, zoals de releasedatum. Deze zomer zouden we al aan de slag kunnen met de nieuwe Telltale-gameserie.

Batman van Telltale Games verschijnt deze zomer

Telltale Games heeft dit weekend bekendgemaakt wanneer we aan de slag kunnen met de Batman-game waar het team achter The Walking Dead, The Wolf Among Us en meer aan werkt: deze zomer al. Daarnaast heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt dat er meer met het idee achter de consequenties gedaan gaat worden. Wat je doet als Batman kan effect hebben op Bruce Wayne – en andersom. Er komen zelfs problemen aan waarin je de keuze krijgt die te tackelen als de miljardair of de gevreesde vleermuisman – dat klinkt heel spannend.

Daarnaast zal deze Batman-game heel fris moeten gaan aanvoelen en zich afspelen in deze tijd. Ook zal deze Batman geheel nieuw en niet gebaseerd zijn op de comics, films of games. Het verhaal zal zich concentreren op Batman en Bruce en dus bijvoorbeeld niet op Robin. Wel komen personages als Vicky Vale, Alfred en meer voorbij. Wat we qua vijanden mogen verwachten, wordt nog even geheim gehouden. Overigens is het ook zo dat de gemaakte keuzes consequenties kunnen hebben voor de personages waar Bruce een relatie mee heeft.

Als laatste is naar buiten gekomen dat de engine (de basis van een game) voor deze Batman-titel wordt verbeterd en dat is altijd goed nieuws. Zeker omdat alle games van Telltale last hebben van dezelfde problemen, die al jaren tevoorschijn komen. Wat ook belangrijk is: dit spel krijgt een rating voor volwassenen en zal ook wat meer volwassen thema’s gaan behandelen. Ook zal de actie heel cinematografisch in beeld worden gebracht. Het is nu wachten tot we de eerste beelden te zien krijgen. Wanneer dat zover is, is momenteel niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.