Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Uitrol Windows 10 Mobile begint deze maand’

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2016, 15:27 CategorieWindows

Microsoft schijnt aan verschillende partners te hebben bevestigd dat de uitrol voor Windows 10 Mobile, voor kleine tablets, deze maand van start gaat. Ook smartphones en phablets met Windows Phone komen in aanmerking voor de software-update.

Gerucht: update Windows 10 Mobile staat om de hoek

Microsoft schijnt aan verschillende partners te hebben gemeld dat de update voor Windows 10 Mobile deze maand zal verschijnen voor verschillende smartphones, phablets en kleine tablets. De update komt naar het gros van de Windows Phone 8.1-apparaten van dit moment. Mocht het gerucht kloppen, dan heeft Mobile een flinke vertraging opgelopen. De update zou namelijk al in december moeten zijn uitgebracht, maar nu, drie maanden later, hebben we er nog steeds niets van vernomen. Komt er dan eindelijk verandering in?

Dit gerucht is gebaseerd op een mail die lekker Evan Blass heeft ontvangen. Ook zou een Europese provider hebben aangegeven van plan te zijn deze week de verschillende toestellen van Windows 10 Mobile te voorzien – al lijkt dat ons sterk. De update voor Mobile zou moeten arriveren nadat Microsoft de maandelijkse beveiligingsupdate zou hebben vrijgegeven voor de Lumia 950 en de 950 XL. Als de update daadwerkelijk aan komt deze week, dan dien je hem handmatig te installeren via de instellingen van je smartphone of tablet.

  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.