Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Websitelinks crashen verschillende apps op iOS 9.3

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2016, 9:40 CategorieApplicaties

Een groot aantal iOS-bezitters op Twitter en het Apple-forum heeft zich gemeld met hetzelfde probleem: websitelinks crashen sommige apps op iOS 9.3. Apple heeft inmiddels gereageerd op de situatie en heeft gezegd aan een oplossing te werken.

Fix onderweg voor problemen met iOS 9.3

Er hebben zich heel wat mensen gemeld met hetzelfde probleem: er is namelijk een bug aanwezig in iOS 9.3 die ervoor zorgt dat apps als Safari, Mail, Messages, Notes, Chrome en meer (voorgeïnstalleerde) applicaties crashen wanneer er een websitelink geopend wordt. Sommige gebruikers claimen deze problemen ook te hebben op oudere versies van het besturingssysteem; toch leeft het idee dat de nieuwste variant de boosdoener is. Onder andere de iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air 2, and iPad mini zijn getroffen.

Apple heeft inmiddels gereageerd op de situatie en heeft aangegeven aan een oplossing te werken. Die oplossing zal samen met de volgende software-update worden vrijgegeven. Helaas is op dit moment nog niet duidelijk wanneer dat dan is. Ook is het zo dat de problemen niet worden opgelost door het apparaat even uit en dan weer aan te zetten. Eerder kwam al in het nieuws dat er een marginaal klein aantal iPad-modellen ook ineens problemen hadden na de update naar iOS 9.3, maar daar heeft Apple al een update uitgebracht.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS
Apple iPad Pro
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.