Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vernee Apollo ’s werelds tweede phablet met 6GB ram

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2016, 11:57 CategorieAndroid

Het nieuwe Chinese bedrijf Vernee heeft zijn eerste product gelanceerd: de Vernee Apollo. Dit is een high-end 5,5-inch phablet met maar liefst 6GB ram aan boord, voor een midrange prijs.

6GB werkgeheugen

De Vernee Apollo is hiermee na de Vivo Xplay 5 Elite de tweede telefoon met zo’n groot werkgeheugen. Hoe meer werkgeheugen, hoe sneller het toestel zou moeten presteren. De meeste snelle telefoons van nu komen niet verder dan 3 of 4GB aan ram.

Tienkernige processor

Vernee pakt dat dus meteen heel anders aan: zoveel mogelijk ram erin. Dat is niet het enige wat aantrekkelijk is aan de telefoon. Een quad HD-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels maakt het een serieuze concurrent voor veel high-end smartphones van bekende merken die veel duurder zijn.

De tienkernige MediaTek Helio X20-processor belooft in samenwerking met al dat werkgeheugen een supersnel toestel. Het toestel is bovendien uitgerust met een Mali T880 grafische processor. Ook het opslaggeheugen is enorm: 128 GB.

21-megapixelcamera

Verdere specs: een 21-megapixel achtercamera, 8-megapixel frontcamera, Android 6.0 Marshmallow, 4G, een vingerafdruksensor en ruimte voor twee simkaarten.

400 dollar

En dat allemaal voor maar 400 dollar. Helaas zal Vernee de Apollo niet buiten China op de markt brengen, hoewel de kans vrij groot is dat na verloop van tijd Chinese webwarenhuizen als Gearbest of Banggood de telefoon ook hier zullen aanbieden. Waarschijnlijk tegen een prijs die iets hoger ligt dan in China, want de btw moet daar meestal nog bij worden opgeteld.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

  1. Jaimie Duthoy
    16 mei, 2016 om 2:21

    Ivm vernee Apollo. Via gb is ie voor 200 euro te koop.
    Echter slechts 4 gb en 32 rom.
    Vond al vreemd dat doogee f7 en vernee Apollo andere specs zouden hebben. Want zelfde SoC

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.