Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Verschillende hoesjes voor iPad Air 3 opgedoken’

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2016, 14:20 CategorieiPad

Er zijn verschillende soorten hoesjes opgedoken die mogelijk voor de iPad Air 3 (of iPad Pro mini) zouden kunnen zijn, in verscheidene kleuren. Volgende week organiseert Apple een evenement waarop een tabletaankondiging verwacht wordt.

Zijn dit hoesjes voor de iPad Air 3 of iPad Pro mini?

Vandaag zijn er verschillende hoesjes opgedoken voor de onaangekondigde iPad Air 3 of iPad Pro mini (het internet is er nog niet over uit hoe de nieuwe tablet van Apple zal gaan heten). De hoezen komen in verschillende kleuren en vormen en hebben voorlopig alleen identificatienummers met zich meegekregen, in plaats van een naam. De hoesjes zijn van leer gemaakt; sommige van die hoezen hebben een ingebouwde kickstand, terwijl andere dat weer niet hebben. Sommige hoezen zijn ook weer van een rubberen laag gemaakt.

ipad-air-3-pro-mini-hoesjes-2

Verder zijn er een aantal openingen te zien op de hoezen. Zo zien we een groot gat op de achterkant zitten, voor de camera en de flitser. Aan de onderkant is een opening aanwezig voor de speakers, Lightning-poort en de Smart Connector. Opvallend is dat er maar ruimte aan één kant is voor de speakers, terwijl er wordt gezegd dat de nieuwe iPad van vier speakers zou worden voorzien. De lekker van deze hoezen noemt de nieuwe iPad overigens ‘iPad Air 2016’, waardoor het er toch op lijkt dat we met een iPad Air 3 te maken krijgen.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS
Apple iPad Air 2
iOS
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.