Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

VKworld 6 is ’s werelds stevigste ruggedized budgettablet

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2016, 13:42 CategorieAndroid

VKworld heeft de VKworld 6 gelanceerd, een tablet die moet doorgaan voor de stevigste tablet die er is. Het ruggedized model is omgeven door dikke randen van rubber en de tablet kan tegen water.

Outdoortablet

Er zit ook een stevige batterij in, want de tablet is overduidelijk voor ‘outdoor’ gebruik bestemd en daar vind je weinig stopcontacten. De IP67-certificatie geeft aan dat het apparaat bestand is tegen water en stof.

VKworld 6 b

Maar dus ook tegen een flinke stoot of val. En de tablet kan zelfs een tijdje in kokend water overleven, aldus de maker.

Twee simkaarten en 4G

Qua specificaties valt de 7-inch tablet niet tegen, met een 13-megapixelcamera aan de achterkant, 4G-connectiviteit (met twee simkaarten) en 2GB ram bij een quadcore MT8723-processor. De tablet biedt 16GB geheugen dat met een micro sd-kaart kan worden uitgebreid.

De frontcamera kan foto’s maken in een resolutie van 2 megapixel en de batterij biedt voor 10.000 mAh aan stroom.

 

VKworld 6 b

Prijs

Meestal zijn dergelijke ruggedized tablets flink aan de prijs, maar de maker belooft dat dit een budgetmodel is in deze categorie. De precieze prijs wordt pas later bekend. In China gaat de tablet eind deze maand in de verkoop. Of hij ook de oversteek naar Europese winkels maakt, is nog niet bekend. Bij Chinese webwinkels zal hij in ieder geval worden verkocht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.