Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp krijgt quick reply-functie en meer in nieuwe versie

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2016, 13:01 CategorieAndroid

WhatsApp op Android heeft een flinke update gekregen, die momenteel nog niet in Google Play te vinden is. Je kunt de apk nu handmatig downloaden en installeren en daarmee toegang krijgen tot de nieuwste features, zoals quick reply.

Quick reply en meer voor Android-versie van WhatsApp

WhatsApp heeft deze week een nieuwe bètaversie uitgebracht voor Android, waarmee bètatesters toegang krijgen tot enkele veelgevraagde functies. We hebben de opties hieronder op een rij gezet.

  • Quick reply vanuit de notificatiebalk: Wanneer je een bericht binnenkrijgt, dan krijg je direct de optie een antwoord terug te sturen vanuit de notificatiebalk. Door de notificatie uit te breiden, verschijnt de optie in beeld, waarna je direct kunt beginnen met typen. Je hebt toegang tot alle features zoals je dat gewend bent. Wanneer je het antwoordscherm sluit, dan verdwijnt ook de notificatie.
  • Groepsacties: Wanneer je nu op de foto van een groep drukt, krijg je direct toegang tot het menu met opties.
  • Meerdere chats selecteren: Je kunt nu meerdere chats selecteren en aangeven wat je ermee wil doen. Wil je meerdere personen muten? Dan kan dat nu dus sneller geregeld worden.
  • Layout achtergrondkiezer: De layout van de achtergrondkiezer is ook aangepast. De iconen zijn gemoderniseerd. Ook heb je nu de optie een enkele kleur als wallaper in te stellen.

Om de nieuwste versie van WhatsApp in handen te krijgen, kun je twee dingen doen: je meldt je aan bij het bètaprogramma of downloadt de nieuwste apk-versie van de berichtendienst via APK Mirror.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.