‘Windows 10 Mobile verschijnt vanaf morgen (17 maart)’

16 maart 2016 1 Minuut 0 Reacties
windows-10-mobile-retina

Na maanden van speculatie en geruchten, lijkt het toch echt zo ver te zijn: Microsoft is voornemens op 17 maart Windows 10 Mobile te lanceren. Dat zegt althans de bekende lekker Evan Blass, die zijn verhaal baseert op iemand die bekend is met de plannen van het bedrijf uit Redmond.

Verschijnt Windows 10 Mobile morgen?

Na maanden anticiperen en zowel officiële als interne berichtgevingen te hebben gelezen, lijkt het toch echt zo ver te zijn: Microsoft zou Windows 10 Mobile, voor smarphones, phablets en kleine tablets, vanaf morgen beschikbaar gaan maken voor het publiek middels een software-update. Dat meldt althans Evan Blass, die wel vaker dit soort verhalen bij het juiste eind heeft. De bekende lekker, onder andere van Twitter, baseert deze informatie op iemand die bekend is met de plannen van het bedrijf uit Redmond.

Eerder kwam al naar buiten dat de kans aannemelijk was dat maart de maand zou zijn waarin Microsoft de upgrade naar Windows 10 Mobile zou vrijgegeven. Eerst zouden dan de Lumia- en Microsoft-apparaten aan de beurt zijn, maar andere Windows Phone-devices zullen snel moeten volgen. Op dit moment is het nog niet bekend welke toestellen buiten de boot zullen vallen. Eerder zou de Windows 10 Mobile-update al in december worden uitgerold, maar die deadline werd niet gehaald, evenals de (interne) deadline van februari.

Reacties (0)