Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Yellowbag krijgt vernieuwde savefuncties dankzij update

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2016, 16:17 CategorieAndroid

Yellowbag heeft laten weten dat de Android- en iOS-applicatie is voorzien van een nieuwe savefunctie, waarmee je een soort shoppingcloud maakt. Het doel van de gratis te downloaden app is om nooit een productaanbieding meer te hoeven missen.

Download de update voor Yellowbag

Online shopping tool Yellowbag heeft nieuwe savefeatures gekregen: daarmee sla je producten met één tap of klik op. Zo creëer je als het ware je eigen persoonlijke shoppingcloud. De nieuwe savefeatures zijn beschikbaar in de Yellowbag-apps voor iOS en Android, en voor desktop-gebruikers als Google Chrome Extension. Zo heb je altijd een handig overzicht van al je online wensen en krijg je automatisch melding wanneer de prijs van één van je producten zakt. En dat is uiteindelijk het doel van de app: geld besparen op de dingen die je wil.

Yellowbag is een persoonlijke shopping tool. Binnen de app kun je online producten opslaan die dagelijks op prijs worden gescand. Als een product in prijs daalt, ontvang je direct een notificatie. Eerder maakte het bedrijf achter de applicatie al bekend dat de apps zijn voorzien van een speciale in-app winkelbrowser, waardoor je alle online shops ook binnen de apps kunt bezoeken. De dienst is dus te gebruiken op het web en Android en iOS. Wil je de applicatie op je tablet gebruiken, dan kun je die downloaden via de onderstaande downloadlinks.

  • Yellowbag
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.