Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Yo-Kai Watch komt naar Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2016, 10:34 CategorieAndroid

Eind vorig jaar kwam het spel Yo-Kai Watch uit voor Nintendo 3DS, maar het volgende deel in de serie zal gaan uitkomen op de mobiele platformen van Google en Apple. Dit nieuwe puzzelspel zal de naam Yo-Kai Watch: Wibble Wobble gaan dragen.

Yo-Kai Watch voor Android en iOS

Ontwikkelaar Level-5, bekend van spellen als Ni No Kuni (PlayStation 3), Inazuma Eleven (verschillende platformen) en Professor Layton (verschillende platformen) heeft bekendgemaakt dat het volgende deel in de Y-Kai Watch-franchise zal worden uitgebracht voor Android en iOS. Yo-Kai Watch is een spel waarin je monsters moet vangen op een Pokémon-achtige manier, die je vervolgens kunt trainen en in andere gevechten kunt gebruiken. Deze kern laat de ontwikkelaar enigszins achter zich en schotelt ons een puzzelgame voor.

In Yo-Kai Watch: Wibble Wobble krijgen spelers de taak om de Wib Wob-versies van de monsters in gevechten te gebruiken, zodat ze een aanval op het speelveld kunnen gebruiken. De gameplay lijkt op die van Puzzle & Dragons, wat een extreem populair spel is in Japan. De releasedatum is 24 maart, maar onduidelijk is of dit wereldwijd of alleen in de Verenigde Staten is. Sinds de franchise eind vorig jaar ook naar Nederland is gebracht, heeft de game wat naamsbekendheid. Maar of het helpt om door te breken op de markt, valt nog te bezien.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.