Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘YouTube Connect gaat live video streamen’

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2016, 11:12 CategorieApplicaties

Snel live een video streamen naar je volgers kan al via populaire toepassingen als Periscope maar als het aan Google ligt gaan we voortaan een toepassing van dat bedrijf gebruiken. Volgens nieuwe geruchten werkt Google namelijk aan YouTube Connect waarmee het makkelijker moet worden om een video live te streamen.

YouTube Connect voor livestreaming

Anonieme bronnen melden aan het doorgaans betrouwbare Venturebeat dat Google binnenkort met YouTube Connect komt. Deze dienst moet de concurrentie met onder meer Periscope en Meerkat aangaan. Deze toepassingen maken het mogelijk om snel een video live te streamen vanaf een smartphone of een tablet.

Via YouTube kun je al een tijdje video’s live streamen maar via een smartphone is dit wat lastiger. Connect moet hier verandering in brengen. Je opent de app, logt in met je Google-account, begint met opnemen en zet je live gestreamde video direct in de app en op je kanaal. Daarbij kunnen livestreams gearchiveerd worden en later teruggekeken worden. Een extra functie is een feed met hoogtepunten uit video’s van vrienden of mensen die je volgt.

Wanneer YouTube Connect precies gelanceerd wordt is nog niet duidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.