Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

YouTube voor iPad krijgt multitasking features

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2016, 19:32 CategorieApplicaties

Google heeft op dinsdagavond een update uitgebracht voor de YouTube-applicatie op iOS, die eindelijk enkele multitasking features naar de app brengt. Helaas moeten we het nog altijd zonder Picture-in-Picture doen…

Multitasken met YouTube op de iPad

De YouTube-applicatie voor de iPad heeft een broodnodige update gekregen die eindelijk multitasking met zich meebrengt. Het gaat hier om de functies Slide Over en Split View, waardoor je naast deze app, ook nog een andere applicatie kunt draaien en snel kan schakelen tussen de twee. Helaas is het wel zo dat we het nog altijd zonder Picture-in-Picture moeten doen, maar wie weet wat de toekomst ons nog brengt. Audio op de achtergrond afspelen is al wel mogelijk binnen YouTube RED, maar die app is nog niet beschikbaar in Nederland.

Wellicht dat je de standaard YouTube-applicatie nu toch vaker gaat gebruiken, omdat je bijvoorbeeld naar je muziek of favoriete podcast kunt luisteren, terwijl je bijvoorbeeld door je e-mail bladert of even snel iets opzoekt. Daarnaast zijn de home tabs verplaatst naar de navigatiebalk wanneer je de iPad in landschapsmodus houdt en is er een bug opgelost die mensen ervan weerhield url’s van video’s te bezoeken die waren geplaatst in de beschrijving. De iOS-versie van YouTube is gratis te downloaden uit de App Store van Apple.

  • YouTube
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.