Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zo ziet Facebook Messenger er als Windows 10-app uit

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2016, 9:38 CategorieApplicaties

Er zijn screenshots en een video gelekt van Facebook Messenger voor Windows 10. De interface ziet er precies uit zoals je zou verwachten. De teksten zijn in het Italiaans, maar wanneer de app uitkomt, zijn er natuurlijk meerdere talen beschikbaar.

Facebook Messenger op Windows 10

Tijdens het Surface-evenement in oktober 2015 kondigde Microsoft aan dat Facebook momenteel werkte aan een universele Windows 10-versie van Facebook, Instagram en Facebook Messenger. Ondertussen wachten we nog steeds op die applicaties. Van de laatstgenoemde is deze week echter wel wat screenshots en een video gelekt. De video geeft een rondleiding door de app en de screenshots verder een indruk wat je van het programma mag verwachten. Alles is wel in het Italiaans, maar tijdens de release zijn er meerdere talen beschikbaar.

facebook-messenger-windows-10-lek-1

facebook-messenger-windows-10-lek-2

Hieronder zetten we de features op een rijtje.

  • Je ontvangt notificaties op je apparaten
  • De Live Tile laat zien dat er berichten op je wachten
  • Je kunt foto’s, video’s gifjes en meer versturen
  • Messenger ondersteunt ook stickers
  • Je ziet wanneer de ontvanger je berichten gelezen heeft
  • Je kunt groepen aanmaken
  • Je kunt berichten en foto’s doorsturen naar andere contacten
  • Je kunt op mensen en groepen sturen

In het kort: Facebook Messenger op Windows 10 biedt dus dezelfde features aan als op andere platformen. Facebook heeft inmiddels gereageerd op het lek en heeft aangegeven dat de app momenteel in enkele landen wordt getest, waaronder dus Italië.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.