Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Teclast onthult de Teclast X89 Kindow tablet

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2016, 11:13 CategorieAndroid

Het Chinese bedrijf Teclast heeft zijn nieuwe tablet onthuld. De Teclast X89 Kindow, met daarop Windows 10 Home en Android 5.1 voorgeïnstalleerd, is ideaal te gebruiken om een e-book te lezen. Het is de bedoeling dat de tablet, die er ook nog eens mooi uitziet, betaalbaar wordt. Daarom zal de aanschafprijs nog geen 100 dollar bedragen. Daar krijg je dan een 7,5 inch tablet voor terug met toch zeker geen verkeerde specificaties.

De specificaties van de Teclast X89 Kindow

Teclast’s nieuwste tablet beschikt over een aparte schermresolutie, namelijk: 1440 x 1080 scherm van Samsung met 240 PPI op een 4:3 ratio. Wat betreft de processor heeft men gekozen om samen te werken met Intel, namelijk voor de Intel Bay Trail Z3735F quad-core 1.83 GHz. Daarnaast beschikt de tablet over een opslagvermogen van 32 GB en een geheugen van 2 GB Ram. Genoeg ruimte dus om een aantal boeken op kwijt te kunnen.

De Teclast X89 Kindow beschikt daarnaast over Bluetooth 4.0, een aansluiting voor HDMI en Wi-Fi. Het apparaatje weegt zo’n 318 gram en is niet dikker dan 9 mm. Ook heeft het zowel aan de voorkant als aan de achterkant een camera, ook handig voor selfies dus. Waar men zich wel een beetje zorgen over maakt is de batterij van 3500 mAH. In Amerika verwacht men de tablet eind april al te kunnen leveren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.