Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

6.4-inch Mi Max van Xiaomi moet in je broekzak passen

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2016, 9:28 CategorieAndroid

Xiaomi heeft een teaser vrijgegeven van de Mi Max, een onaangekondigde phablet die een groot scherm van maar liefst 6.4-inch zou moeten krijgen. De bovenstaande afbeelding is vrijgegeven door de fabrikant, mogelijk met de boodschap dat het apparaat in je broekzak past.

De Xiaomi Mi Max: phablet met 6.4-inch scherm

Xiaomi heeft voor het weekend nog een teaser vrijgegeven van de Mi Max, een onaangekondigde phablet die naar verluidt een scherm van maar liefst 6.4-inch zou moeten krijgen. Wellicht dat er iemand van de marketingafdeling het idee heeft gekregen dat de consument denkt dat de phablet niet meer in je broekzak zou passen, aangezien de fabrikant een foto heeft vrijgegeven van de phablet, ín een broekzak. Het is gissen waarom we uitgerekend deze foto gekregen hebben, maar het is de enige die tot nu toe van de fabrikant zelf is gekomen.

Hoe groot de broekzak van deze broekendrager is, is natuurlijk niet te zeggen. Draag je dagelijks skinny jeans, dan heb je sowieso al moeite met objecten in je broekzakken stoppen. We moeten dus nog steeds de officiële aankondiging van Xiaomi afwachten om te checken of de phablet wat wordt. Over de Mi Max wordt gezegd dat er onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 820-processor zit. Ook zien we op deze foto dat de randen dun zijn, zoals dat wel vaker het geval is bij Xiaomi-toestellen. Hier check je een eerder gelekte render.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.