Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

“6-inch Sony Xperia C6-phablet krijgt flitser aan de voorkant”

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2016, 23:15 CategorieAndroid

De Sony Xperia C6, een nieuwe 6-inch phablet, krijgt volgens de laatste geruchten een flitser aan de voorkant om maximaal belichte selfies te maken.

Opvolger Xperia C5 ultra

Het wordt waarschijnlijk de opvolger van de Xperia C5 Ultra, de vorige grote phablet van de Japanse smartphonemaker. De telefoon is al een paar keer uitgelekt, ook met plaatjes en renders, maar steeds weer ziet hij er anders uit. Sony is blijkbaar nog druk bezig om het toestel te ontwikkelen.

Smalle bezels

De nieuwste plaatjes zijn nu uitgelekt op het Chinese sociale netwerk Baidu. De foto’s laten nu een redelijk volwassen toestel zien. De Xperia C6 zou dus binnenkort kunnen worden gepresenteerd. De geruchten over de interne hardware zijn nog ietwat spaarzaam; kennelijk kan die ook nog veranderen. Verwacht wordt dat de phablet hele smalle bezels krijgt, dat er twee simkaarten in kunnen en dat de C6 wordt aangedreven door een processor van MediaTek.

Midrange-phablet

Dat laatste duidt meestal op een phablet in het midrange-segment, en dat is waar we ook de vorige phablets in de Xperia C-serie vinden. Dus geen al te snelle hardware, maar ook een niet al te hoge prijs. Over prijzen en beschikbaarheid is overigens nog helemaal niets bekend, maar dat de releasedatum zo langzamerhand wel nadert, lijkt aan de plaatjes te zien wel een veilige gok.

  • Delen:
Sony Xperia Z5 Premium
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.