Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Account-sectie binnen Google Play krijgt kleine facelift

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2016, 11:47 CategorieAndroid

Google heeft een kleine update doorgevoerd aan de Account-sectie binnen de app van Google Play. De opties zijn nu beter gecategoriseerd dan voorheen. Je hoeft hiervoor geen update te downloaden, aangezien het hier om een server-side update gaat.

Google Play krijgt kleine server-side update

De Google Play-applicatie op Android heeft een kleine update ontvangen. Het gaat hier om een server-side update, dus daarvoor hoef je geen update binnen te halen. Het betreft momenteel alleen de sectie waar je de gegevens van je Account vindt. Deze update moet het voor gebruikers gemakkelijker maken te vinden wat ze zoeken binnen de pagina. Voorheen was het zo dat alle informatie direct op het scherm zichtbaar was, waardoor je moest scrollen om de rest van de beschikbare info te zien te krijgen.

Maar dat is nu verleden tijd. Google heeft er namelijk voor gezorgd dat de verschillende onderdelen beter gecategoriseerd zijn binnen Google Play. Nu dien je op een onderdeel te tappen voordat je de informatie kunt bekijken. Daardoor zie je wel in één keer dat er vier categorieën zijn. De vier onderdelen zijn Betaalmethoden, Abonnementen, Cadeaus en Bestelgeschiedenis. Het kan overigens zijn dat de veranderingen nog niet op jouw toestel zijn doorgevoerd. De uitrol is nog bezig en kan dus elk moment op je toestel aankomen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.