Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer lanceert Aspire R15 convertible met 15-inch scherm

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2016, 19:47 CategorieWindows

Acer kondigt vandaag diverse nieuwe producten aan. Naast de Aspire Switch Alpha 12 komt het bedrijf met een nieuwe Aspire R15 convertible. De Acer Aspire R15 wordt uitgebreid met het dunste 15-inch 360-graden verstelbare model en een gepatenteerde soft-closing scharnier voor een elegante omschakeling tussen vier gebruiksmodi.

Acer Aspire R15

De metalen behuizing van de Acer Aspire R15 is voorzien van een haarlijn-geborstelde afwerking en de onderkant is gemaakt van 40% glasvezel en zilverdeeltjes, die de stevigheid moeten verbeteren zonder dat het dunne profiel verloren gaat. Diamantgeslepen randen maken het design compleet. De convertible beschikt over een scharnier dat het scherm 360 graden laat draaien. Dankzij het door Acer gepatenteerde soft-closing scharnierontwerp moet het wisselen tussen laptop, tablet, display en tent-uitvoering soepeler verlopen.

De Aspire R15 is uitgerust met 6e generatie Intel Core processoren, bevat tot 12GB DDR4 werkgeheugen met hogere snelheid en lager stroomverbruik, beschikt over NVIDIA GeForce 940MX graphics en dankzij de ‘reversable’ aansluitmogelijkheid van de USB 3.1 type-C-poort past deze nieuwe USB kabel altijd in één keer. De Acer ExoAmp-antennetechnologie moet zorgen voor betere connectiviteit: met een geoptimaliseerde positie van de antenne wordt ruis voorkomen en zorgt de metalen behuizing voor een snellere, soepele en stabiele draadloze ervaring. Gebruikers kunnen ook profiteren van een snelle draadloze verbinding met 2×2 MU-MIMO en een langere batterijduur van maximaal 9 uur.

Acer-Aspire-R15-1

De convertible is voorzien van de nieuwste Windows 10 functies, waaronder Cortana met Voice & Skype certificering voor bedrijven. De Aspire R15 biedt ook Continuum waardoor elk scherm de kracht en de opties heeft om te werken als een pc. Het apparaat is voorzien van een ips-display en de nieuwe Acer Color Intelligence-technologie. Qua audio zorgen Acer TrueHarmony en Dolby Audio voor optimale prestaties.

Prijs en beschikbaarheid

De Acer Aspire R15 is in mei/juni verkrijgbaar voor een prijs vanaf 799 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.