Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer werkt aan Aspire Switch Alpha 12 S convertible

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2016, 12:00 CategorieWindows

Op 21 april houdt Acer een groot persevenement in New York, maar wat we daar gaan zien is nog altijd onduidelijk. Vandaag komen echter de eerste aanwijzingen binnen want de nog onaangekondigde Acer Aspire Switch Alpha 12 S (SA5-271) is opgedoken.

Op het internet zijn de afbeeldingen en specificaties van de Aspire Switch Alpha 12 S (SA5-271) gespot. Dit model lijkt de opvolger van de Aspire Switch 12 S en vooral qua vormgeving is het een en ander aangepast.

Specificaties Acer Aspire Switch Alpha 12 S

De Aspire Switch Alpha 12 S (SA5-271) krijgt naar alle waarschijnlijkheid een ips lcd-display met een formaat van 12-inch mee, waar zijn voorganger nog een formaat van 12,5-inch had. Daarbij krijgt het scherm ondersteuning voor de Acer Pen, een actieve stylus. Onder de motorkap zien we een Intel Core i5-processor van de zesde generatie terug, vergezeld door 4GB aan werkgeheugen en 128GB aan intern opslaggeheugen.

Acer-Aspire Switch Alpha 12 S (SA5-271)-2

Opvallend is dat het nieuwe model lijkt de beschikken over een ingebouwde kickstand, iets dat we kennen van de Microsoft Surface-modellen. Verder komt de convertible met een volwaardige usb 3.0-poort, een usb type-c-poort, twee camera’s, een optionele Intel RealSense-camera en Windows 10-software.

Acer-Aspire Switch Alpha 12 S (SA5-271)-1

De behuizing is gemaakt van geborsteld, geanodiseerd aluminium. Het toetsenbord is een losse accessoire die erg doet denken aan de cover voor de Microsoft Surface Pro 4.

Wanneer de Acer Aspire Switch Alpha 12 S (SA5-271) op de markt verschijnt en wat ervoor betaald moet worden is nog onduidelijk. We verwachten 21 april meer te horen van de Taiwanese fabrikant.

  • Delen:
Acer Aspire Switch Alpha 12 (SA5-271)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.