Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Airmail geschikt gemaakt voor iPad, krijgt meer functies

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2016, 17:17 CategorieAccessoires

De makers van de populaire applicatie Airmail hebben nu een versie uitgebracht die ook compatible is met de iPad. Ook is er volop ondersteuning voor iOS 9 en dat betekent dat de maildienst functies ondersteunt als Split View en Slide Over.

Download nu Airmail voor iPad

De app Airmail maakte eerder al de overstap van de Mac naar de iPhone en nu heeft de maker van deze populaire e-mailapplicatie ook een versie gelanceerd voor de iPad van Apple. De app biedt ondersteuning aan voor shortcuts op een toetsenbord en ondersteunt belangrijke features van iOS 9, zoals Split View en Slide Over. Voor beide versies van de iOS-applicatie geldt overigens dat er nog een hoop andere functies zijn toegevoegd, zoals Touch ID, custom snelkoppelingen, een nieuwe manier om van bericht te wisselen en meer.

Deze nieuwe versie van Airmail biedt gebruikers ook de optie de ontvangers te bekijken, e-mailberichten in te plannen, te tekenen binnen een e-mail, snel en gemakkelijk uit te schrijven voor nieuwsbrieven en een volledig scherm voor het typen van een e-mailbericht aan te zetten. Verder zijn er natuurlijk ook algemene bugfixes en prestatieverbeteringen en is er een betere synchronisatie tussen de iOS- en de watchOS-versie van de apps, zodat je mails ook binnenkomen op je Apple Watch. Je kunt de app downloaden voor 4,99 euro uit de App Store.

  • Airmail - Your Mail With You
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.