Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon Fire Tablet met meer opslag en in nieuwe kleuren

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2016, 8:23 CategorieAndroid

Nadat we in 2015 al berichtten over de gloednieuwe tablets van Amazon genaamd Kindle Fire voor een bedrag van slechts 50 dollar, is het bedrijf nu terug met nieuwe kleuren en met meer opslagruimte. Dat is het nieuws dat we kunnen lezen op de officiële website van Business Wire.

De nieuwe kleuren van de Amazon Fire Tablet

Amazon heeft naar buiten gebracht dat de tablets met hun 7 inch scherm vanaf nu verkrijgbaar zijn in vier verschillende kleuren. De zwarte uitvoering was al verkrijgbaar en daar zijn nu de kleuren magenta, blauw en oranje bijgekomen. De prijs van de tablet bedraagt nog altijd 50 dollar, mits men kiest voor de 8GB-variant.

Meer opslag voor de Amazon Fire Tablet

Liefhebbers kunnen er nu echter ook voor kiezen om te gaan voor een 16GB-variant om meer films, nummers en boeken mee te kunnen nemen op de tablet. In dat geval moet men echter wel bereid zijn om twintig dollar meer te betalen. De tablet met meer opslagruimte gaat namelijk voor 70 dollar over de digitale toonbank. Ook de Fire Kids Edition zal vanaf nu leverbaar zijn in een 16GB-variant. Die tablets zijn te koop voor 120 dollar.

Kevin Keith, de algemeen directeur van de Fire Tablets, is blij met het feit dat de reeks van de Amazon Fire Tablet verder is uitgebreid. “Fire is de snelst verkopende Amazon tablet ooit, met over de miljoenen verkochte exemplaren sinds dat hij is uitgebracht. We zijn dan ook zeer enthousiast om de nieuwe Fire tablet te introduceren met nieuwe kleuren en meer opslag, zodat onze klanten geweldige entertainment kunnen ervaren op een leuke, kleurrijke tablet voor minder dan 50 dollar.”

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.