Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon kondigt volgende week een nieuwe Kindle aan

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2016, 9:41 CategorieHardware

De bestuursvoorzitter van Amazon, Jeff Bezos, heeft via Twitter laten weten dat het online warenhuis volgende week een nieuwe Kindle zal aankondigen. Er is helaas nog niets bekend over deze e-reader. Volgende week krijgen we alle details.

Nieuwe Kindle van Amazon op komst

Amazon zal volgende week een gloednieuwe “top of the line” Kindle gaan aankondigen, maakt Jeff Bezos, bestuursvoorzitter van online warenhuis Amazon, bekend in een tweet. Dit nieuwe product moet een nieuwe generatie aan Kindle-producten teweeg gaan brengen, voegt Bezos toe. De nieuwe e-reader zal de Kindle Voyage gaan opvolgen en alweer de achtste generatie voor de productlijn gaan introduceren. Bezos zegt ook dat de nieuwe Kindle-e-reader al bijna klaar is – maar het is niet duidelijk wat hij daarmee bedoelt.

Bedoelt Bezos dat we volgende week het eerste prototype van de e-reader gaan zien? Of bedoelt de beste man dat de productlijn dan af is en klaar is om besteld te worden? We zullen het nog even moeten afwachten, maar gelukkig duurt het niet lang meer. De Voyage is de meest geavanceerde e-reader van Amazon tot op heden en beschikt over een hoge resolutie display met 300 pixels per inch. Ook komt het toestel met verlichting die aangepast wordt aan de omgeving en een nieuw design waardoor hij lang in de hand gehouden kan worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.