Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Android N krijgt meer Force Touch-achtige functies’

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2016, 20:21 CategorieAndroid

Volgens een nieuw gerucht krijgt Android N Force Touch-achtige functies, vergelijkbaar met 3D Touch, zoals je die op een iPhone 6S Plus vindt. De verwachting is dat Google de nieuwste versie van het besturingssysteem medio mei aankondigt.

Gerucht: Force Touch-achtige functies naar Android N

Volgens een nieuw gerucht krijgt Android N Force Touch-achtige functies, vergelijkbaar met 3D Touch, zoals je die op een iPhone 6S Plus vindt. De geruchten zijn gebaseerd op de informatie die is vrijgegeven over de speciale snelkoppelingen binnen de nieuwe ontwikkelaarsversie van N, die verwijzen naar features van geïnstalleerde apps. Deze nieuwe mogelijkheden mogen weliswaar in de nieuwe versie van Android gebakken zitten, toch is er nog een speciaal scherm voor nodig om alles goed werkende te krijgen – net zoals bij de iPhone het geval is.

Dat betekent dat we mogelijk nog iets langer moeten wachten tot we de eerste smartphones en tablets te zien krijgen die werken met de Force Touch-versie voor Android, omdat er nu (waarschijnlijk) geen hardware voor bestaat. Wellicht dat we deze features gaan tegenkomen in de nieuwe Nexus-modellen, waar Huawei mogelijk al aan werkt, samen met HTC. Mogelijk verschijnen er dit jaar drie Nexus-apparaten: een smartphone met een scherm van 5-inch, een smartphone met een scherm van 5.5-inch en een tablet met een scherm van 7-inch.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.