Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt een update uit voor Apple Music op Android

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2016, 9:56 CategorieAndroid

Apple heeft een update uitgebracht voor Apple Music op Android. Android-eigenaars kunnen nu ook eindelijk de muziekvideo’s bekijken van de dienst. Daarnaast is het mogelijk een familieabonnement af te sluiten, waarbij zes mensen kunnen genieten van de muziekstreamingdienst.

Download de update voor Apple Music

Apple heeft vandaag een update uitgebracht voor de Apple Music-applicatie op Android. Met elke update die het bedrijf uitbrengt, komt de ervaring steeds dichterbij die van de iOS-versie. Zo zijn Android-eigenaars nu ook eindelijk in staat de muziekvideo’s van de muziekstreamingdienst te bekijken binnen de app. Ook kan er andere beschikbare videocontent bekeken worden. Apple wil van die video’s een unique selling point maken, dus het is geen vreemde zet dat ook nu Android-eigenaars naar dat (exclusieve) materiaal kunnen kijken.

Daarnaast is het vanaf nu mogelijk binnen de app van Apple Music ook een familieabonnement af te sluiten. Met dit abonnement kunnen tot zes mensen genieten van de dienst, waar de groep 14,99 euro per maand voor betaald (dat is 2,50 euro per persoon, per maand). Eén persoon betaalt 9,99 euro per maand voor het abonnement, dus dat is een mooie deal. Eerder kreeg Apple Music op Android al de mogelijkheid muziek op te slaan op een sd-kaart en vorige maand verscheen er nog een update die een widget aan de ervaring heeft toegevoegd.

  • Apple Music
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.