Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple geeft publieke bèta van iOS 9.3.2 vrij

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2016, 9:24 CategorieiPad

Apple heeft de eerste publieke bèta van iOS 9.3.2 vrijgegeven, die eerder deze week al werd uitgebracht voor ontwikkelaars en enkele nieuwe opties toevoegt. Nog geen twee weken geleden bracht het bedrijf uit Cupertino de iOS 9.3-update uit voor iOS-apparaten.

Download de publieke bèta van iOS 9.3.2

Apple heeft deze week de eerste publieke bèta van iOS 9.3.2 uitgebracht voor iedereen die zich heeft aangemeld voor het publieke bèta-programma. Deze update biedt de bètatesters alvast een kijkje in de toekomst en laat hen de nieuwste versie van het iOS-besturingssysteem uitproberen, voordat die wordt uitgebracht voor iedereen. Eerder deze week bracht het bedrijf uit Cupertino de software-update ook al uit voor ontwikkelaars. Bovendien is het nog geen twee weken geleden dat de iOS 9.3-update werd uitgebracht door Apple.

Daarnaast verscheen er vorige week nog een kleine update, die voornamelijk bedoeld was voor een probleem met het openen van links. Mocht je een bètatesters zijn, dan zul je de nieuwe update over-the-air (OTA) ontvangen. Mocht je nog geen tester zijn, maar dat toch willen, dan kun je je hier aanmelden bij Apple. De nieuwste software-update is slechts klein in formaat en concentreert zich voornamelijk op het verbeteren van de prestaties van het systeem. Het is niet bekend of Apple nieuwe features toevoegt, maar zover bekend is dat niet het geval.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.