Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple houdt WWDC-conferentie dit jaar vanaf 13 juni

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2016, 22:27 CategorieApple

Een slimme blogger van 9to5mac is erachter gekomen wanneer Apple de jaarlijkse Worldwide Developers Conference (WWDC) houdt. Via Siri, die dit domweg werd gevraagd, weten we nu dat de conferentie van 13 tot en met 17 juni plaatsvindt.

Aankondigingen iOS en OSX

Tijdens de conferentie komt Apple altijd met nieuwe aankondigingen, meestal op het gebied van besturingssystemen iOS en OSX. Nieuwe hardware wordt heel soms ook aangekondigd. Nu wordt verwacht dat iOS 10 wordt aangekondigd. Wellicht komen er ook nieuwe MacBooks op tafel.

Software

Apple houdt zoals altijd lang geheim wanneer er iets nieuws aankomt, zo ook de datum van WWDC 2016. Software-ontwikkelaars voor OSX en app-makers voor iOS kruisen deze datum steevast aan in hun agenda: het is een van de belangrijkste momenten van het jaar.

Siri onthult: 13 juni

Maar wanneer wordt ie gehouden dit jaar? 9to5mac bemerkte dat een simpele ingesproken vraag aan spraakassistent Siri, die op zowel de iPhone als de iPad staat, het antwoord geeft. In het Nederlands geeft Siri ook keurig antwoord. “De WWDC (Worldwide Developers Conference) wordt van 13 tot en met 17 juni gehouden in San Francisco. Ik kan bijna niet wachten. Ik heb er zo’n zin in!”

Apple

Vreemd genoeg heeft Apple de WWDC-data nog niet aangekondigd op zijn eigen website. Wellicht is Siri een beetje vroeg met het onthullen van deze informatie. Uiteraard vroeg 9to5mac meer details aan Siri over de WWDC, maar toen kwamen alleen antwoorden over de editie van 2015.

Een jaar geleden meldden wij dit over de vorige WWDC-editie. Toen werd iOS9 aangekondigd.

 

  • Delen:
Apple iPad Mini 3
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.