Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple iPad Pro 9.7 nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2016, 16:53 CategorieApple

Vandaag is het zover; je kunt in Nederland naar de winkel voor de nieuwe Apple iPad Pro 9.7. Dit model, met een formaat van 9.7-inch, is bij de meeste winkels op voorraad en kan gekocht worden voor een prijs vanaf 689 euro.

iPad Pro 9.7 te koop in Nederland

Hij is pas twee weken terug aangekondigd maar de nieuwe iPad Pro van Apple ligt al in de Nederlandse winkels. Dit model lijkt in vele opzichten op zijn grotere broer, de 12.9-inch iPad Pro, maar is dit met een formaat van 9.7-inch iets kleiner.

De tablet komt met een True Tone display dat volgens Apple over een natuurgetrouwe kleurweergave beschikt en is voorzien van een 2.058 bij 1.536 pixels resolutie. Onder de motorkap zien we een Apple A9X-processor terug, vergezeld door 2GB aan werkgeheugen en 32GB, 128GB of 256GB aan opslaggeheugen. Natuurlijk heb je de keuze uit WiFi-only en 4G-varianten.

Verder komt de iPad Pro 9.7 met ondersteuning voor de Apple Pencil, een Smart Connector waardoor je een Smart Keyboard aan kunt sluiten, een 12 megapixel camera met 4K-ondersteuning aan de achterzijde, een 5 megapixel camera aan de voorzijde, vier speakers en de Touch ID vingerafdruksensor. Op het gebied van accessoires kunt je kiezen voor diverse adapters, een Smart Keyboard, de Apple Pencil en diverse Smart Covers.

Een overzicht van alle specificaties en features vind je op de productpagina van de iPad Pro 9.7.

Apple iPad Po prijzen

De iPad Pro met 9.7-inch scherm  verschijnt in zes varianten met de volgende prijzen:

  • WiFi-only 32GB: 689 euro
  • WiFi-only 128GB: 869 euro
  • WiFi-only 256GB: 1.049 euro
  • WiFi + 4G 32GB: 839 euro
  • WiFi + 4G 128GB: 1.019 euro
  • WiFi + 4G 256GB: 1.199 euro

Onder dit artikel vind je de laagste prijzen van dit moment.

Bekijk ook onze vergelijking tussen de iPad Pro 9.7, iPad Pro en iPad Air 2.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.