Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple lanceert iOS 9.3.2 voor ontwikkelaars

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2016, 9:52 CategorieiPad

Bij Apple is men op woensdag druk bezig geweest met het naar buiten brengen van updates, ook voor de iPads en iPhones. Nadat we sinds eind maart allemaal konden genieten van iOS 9.3, verscheen een week later al iOS 9.3.1. Daarin werden een aantal bugs opgelost, waaronder het linkprobleem voor verschillende apps. Nu is het bedrijf naar buiten getreden met iOS 9.3.2. Een update die voor ontwikkelaars alvast te downloaden is.

Ondanks dat Apple de nieuwe versie alvast naar buiten heeft gebracht, heeft het bedrijf nog niet bekend gemaakt voor welke bugs een oplossing is gevonden met de update. Volgens MacRumors is er in ieder geval gewerkt aan de Quick Actions in landschapsmodus. Tot op heden verliep dat niet altijd vlekkeloos. Dat Apple nu toch al twee nieuwe versies heeft moeten lanceren na iOS 9.3 is wel enigszins opmerkelijk. De grote update, die onder andere Night Shift en het koppelen van meerdere Apple Watches mogelijk maakte, was namelijk flink getest voordat hij definitief werd gelanceerd.

iOS 9.3.2 downloaden

De nieuwste update is momenteel nog niet voor iedereen te downloaden. Ontwikkelaars kunnen wel alvast aan de slag met iOS 9.3.2. Zij hoeven slechts in te loggen op de ontwikkelaarswebsite van Apple en vervolgens de nieuwste versie te downloaden en te installeren.

Ook voor de Apple Watch is een update uitgekomen.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.