Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple lost bug met Siri op in iOS 9.3.1

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2016, 10:31 CategorieiPhone

Apple heeft laten weten dat de problemen met Siri, die gisteren waren opgedoken, nu zijn opgelost. Je hoeft hiervoor geen update te downloaden naar je iPhone 6S Plus, omdat de verandering aan de kant van Apple heeft kunnen plaatsvinden.

Lek in Siri op iPhone 6S Plus gedicht door Apple

Apple heeft het probleem met Siri opgelost. Gisteren kwam in het nieuws dat de digitale assistent mensen zonder wachtwoord van een iPhone 6S Plus, toch toegang kregen tot de contacten en foto’s op het apparaat. En dat is natuurlijk niet de bedoeling, niet in de laatste plaats omdat daar gevoelige informatie kan bestaan. Je moest wel even weten waar je mee bezig was om de bug te activeren, maar als je dat eenmaal wist, dan kon je dus vervolgens allerlei informatie zien en bewerken. Die problemen zijn nu gelukkig opgelost door Apple.

De problemen leken alleen op te duiken voor de mensen met een iPhone 6S of een iPhone 6S Plus. Ook moesten deze mensen iOS 9.3.1 hebben geïnstalleerd en Siri toegang hebben gegeven tot Twitter en de foto-applicatie. Desondanks waren er ook mensen die melden op een andere iOS-versie te zitten, die dezelfde problemen waren tegengekomen. Niemand hoeft nu echter een update voor Siri te downloaden, aangezien de verandering aan de kant van Apple heeft plaatsgevonden. Als het goed is moet alles nu weer naar behoren werken.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.