Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus kondigt Asus ZenBook Flip UX360 aan in Taiwan

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2016, 9:44 CategorieWindows

Asus heeft officieel de Asus ZenBook Flip UX360 onthuld in Taiwan. Deze convertible beschikt over een 13.3-inch scherm en een Intel Core M Skylake-processor. Je kunt dit apparaat dankzij het scharnier helemaal om z’n as draaien en daardoor ook gebruiken als tablet.

Dit is de Asus ZenBook Flip UX360

Asus heeft dan eindelijk de Asus ZenBook Flip UX360 uit de doeken gedaan. Dit is een convertible met een scherm van 13.3-inch, met onder de motorkap een Intel Core M Skylake-processor. Uiteraard beschikt is er ook een scharnier aanwezig waarmee het mogelijk is het apparaat om zijn as te draaien, waardoor je hem ook kunt gebruiken als tablet. Vorige maand was deze tablet convertible al te zien op de website van de fabrikant, maar deze week is het apparaat dan eindelijk tentoongesteld aan enkele journalisten in Taiwan.

De unit die gepresenteerd werd in Taiwan, beschikt verder over 4GB aan werkgeheugen, 256GB aan opslaggeheugen en een full hd-scherm. De prijs ligt ongeveer op 860 euro. De verwachting is dat Asus meerdere modellen zal introduceren, die tot 8GB aan werkgeheugen zouden kunnen bevatten, evenals 512GB aan werkgeheugen, een Core M7-processor en een schermresolutie van 3200 bij 1800 pixels. Verder is aanwezig: usb type-c, twee keer usb 3.0, microHDMI, koptelefoonaansluting, SD-kaartsleuf, WiFi en Bluetooth 4.1.

Beschikbaarheid

Over een Nederlandse releasedatum is op moment van schrijven nog niets bekend.

  • Delen:
Asus ZenBook Flip (UX360CA en UX360UA)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.