Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Q304U convertible opgedoken bij de Amerikaanse FCC

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2016, 9:43 CategorieWindows

Er is een Asus convertible opgedoken bij de Amerikaanse communicatiewaakhond FCC, waarvan je het scherm om zijn eigen as kan draaien en het apparaat dus ook als tablet kunt gebruiken. Dat kan dankzij de speciale scharnier.

Asus Q304U opgedoken bij de FCC

Er is een nieuwe Asus-notebook opgedoken bij de FCC. Het scherm van dit apparaat is geheel naar achteren te draaien, waardoor je de convertible dus ook als tablet kunt gebruiken. Op de website van de FCC staat de naam Q304U te lezen, terwijl verderop in de handleiding de naam E11208 te lezen is. Het is op moment van schrijven niet duidelijk of dit een nieuwe naam voor een bestaand product of een naam voor een nieuw product is. We kunnen mogelijk te maken hebben met de VivoBook Flip TP301, eentje die is voorzien van een ander design.

Er is weinig bekend over de convertible. Hieronder hebben we de beschikbare informatie neergezet.

  • Two USB 3.0 Type-A (full-sized) ports
  • One USB 2.0 Type-A port
  • One USB 3.0 Type-C port
  • Headset jack
  • SD card reader
  • HDMI port
  • Power jack

Daarnaast is duidelijk dat deze convertible beschikt over WiFi en stereospeakers. Aan de zijkant vinden we de aan- en uitknop, evenals de knop voor de volumeregelaar. Ook zien we enkele led-lampjes aan de zijkant zitten, die een bepaalde status kunnen weergeven. Op dit moment is het nog niet duidelijk wat de convertible nog meer voor specs krijgt en wat de prijs en de releasedatum is. Het wachten is nu wachten op een aankondiging van Asus.

asus-q304u-1

  • Delen:
Asus Transformer Book T100HA
Windows 10
Asus Transformer Book Flip TP200SA
Windows 10
Asus ZenPad 8.0 (Z380KL en Z380C)
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.