Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Asus Transformer Book T302 wordt snel gelanceerd’

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2016, 9:31 CategorieWindows

Asus zou zich op dit moment bezig houden met de lancering van de Asus Transformer Book T302. Dit 2-in-1-apparaat zou mogelijk in de zomer gaan verschijnen en daarmee de T300 Chi gaan moeten opvolgen, volgens de geruchten.

Gerucht: Asus Transformer Book T302 onderweg

Asus zou zich momenteel bezighouden met de lancering van een nieuwe 2-in-1-tablet, namelijk de Asus Transformer Book T302. Dit is een tablet met een scherm van 12.5-inch, een afneembaar toetsenbord en Windows 10 als besturingssysteem. De T302 zou in de zomer moeten verschijnen (juni of juli) en de T300 Chi gaan moeten opvolgen, volgens de geruchten. Onder de motorkap zou geen Core M Broadwell-processor zitten, maar een ow-power Skylake-chip. Daarnaast zou je kunnen kiezen voor een 512GB SSD en een verlicht toetsenbord.

Asus heeft zelf nog niet bekendgemaakt wanneer de tablet beschikbaar zou zijn. Gebruikers zouden wel uit een aantal opties kunnen kiezen. Zo is er de keuze tussen de Core M3-6Y30 of Core M7-6Y75, 4GB tot 8GB aan werkgeheugen en schermresoluties van 1920 bij 1080 pixels tot 2560 bij 1440 pixels. Ook komen er nog versies aan met een 128GB of 256GB SSD en toetsenborden zonder licht. Daarnaast zijn de volgende aspecten ook aanwezig: wifi, Bluetooth 4.1, twee usb type-c-poorten, sd-kaartsleuf, koptelefoonaansluiting en nog meer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.